Cara Lin Dan Berlatih



Kadang2 aku pelik kenape la Lee Chong Wei susah sangat nak menang lawan ngan Lin Dan. Rupenye macam ni diorang berlatih. Dari ape yg aku tau video ni mungkin direkod guna camera spy, sebab sebelum ni cara latihan Lin Dan tak pernah didedahkan. Mungkin ade yg cakap video ni fake, tpi tak heran lah kalau video ni betol sebab kita sendiri tau yg pemain2 badminton china mmg handal.




Hi, We are templateify, we create best and free blogger templates for you all i hope you will like this blogify template we have put lot of effort on this template, Cheers, Follow us on: Facebook & Twitter

6 comments:

soooooour said...

ada org ckp video ni edit je..hurmmmm...

Fendy said...

try tgk shuttle 2 btol2...nampk lain...

chong said...

frendy : hmm..shuttle tu nmpak mcm lembab sket mase jatuh, mybe sebab jenis shuttle. tpi yg lain2 tak nmpak mcm edit, botol shuttle tu pun real..

James Hyden said...
This comment has been removed by the author.
Carlos Seira said...

ni untuk iklan raket badminton Li Ning. Totally fake, tipu bukan maksud untuk menipu, untuk tujuan pengiklanan.. , lagi pun china mmg dah advance teknologi filem dia. Ingat tak Sholin Soccer ngan kungfu hustle, lebih kurang macam gitu la teknologi dia.

aku masa sekolah penah main untuk daerah. untuk pengetahuan, nak masukkan shuttle guna raket betul betul kat dalam baldi pun payah ni kan pulak dalam tabung shuttle.. hampir mustahil untuk berturut2

chong said...

Carlos Seira : hmm..tpi cmne pulak ngan resolution video yg rendah plus mic yg low quality..kalau untuk advert msti high quality kan?

©Chooongg Is Designed By Templateify & Sponsored by Mimuz , Your Link Here